grafische vormgeving


De one-stop-shop voor al je online en offline grafische vormgeving

Welkom bij Kersvers Business, waar we een breed scala aan diensten aanbieden om jouw bedrijf te laten groeien en opvallen in de markt. Met het voordeel van één aanspreekpunt voor al jouw marketing– en ontwerp behoeften, bieden we het gemak van een one-stop-shop. Bij ons heb je het voordeel van één contactpersoon die jouw visie begrijpt en coördineert, waardoor het hele proces soepel verloopt. Van grafische vormgeving tot webontwikkeling, wij zijn er om jouw merk consistent en professioneel te presenteren. Als full service reclamebureau in regio Rotterdam zijn wij de partner voor al jouw graphic design, vormgeving en DTP werk.
Ontdek hieronder onze uitgebreide diensten:

Grafische vormgeving:

Een uniek logo dat de identiteit van jouw bedrijf weerspiegelt. Op maat gemaakt naar eigen wens en voorkeur. Waarmee je zowel online als offline mee uit de voeten kan.

Een consistente en professionele visuele identiteit vormt jouw huisstijl. Denk hierbij aan briefpapier, enveloppen, visitekaartjes en meer. In de styleguide leggen wij jou visuele identiteit vast om de consistentie te waarborgen.

Indrukwekkend drukwerk om jouw boodschap effectief over te brengen. Van de standaard visitekaartjes tot 20 pagina’s brochures met jou producten, bij ons is geen opmaak te gek.

DTP (Desktop Publishing):

Naast het grafisch ontwerp dient drukwerk aan specifieke eisen te voldoen om juist geproduceerd te worden. Denk aan bleed, zetspiegel, CMYK, 300dpi. Gaan jou hersenen al draaien bij het lezen van deze termen? Besteed het DTP werk en het bestellen van je drukwerk bij ons uit. Alle kennis is in huis om te zorgen dat het drukproces soepel verloopt.

We nemen het drukwerkproces volledig uit handen, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf. Het drukwerk valt vanzelf bij jouw op de mat. Of wordt gebracht op een pallet.

We zorgen voor de technische aspecten van jouw drukwerkbestanden, waardoor ze klaar zijn om te worden afgedrukt bij de drukker. Hierbij houden we rekening met:

• Bleed/afloop
• CMYK
• Resolutie
• Lettercontouren
• Kleurprofiel
• Snijtekens

Infographics & Illustraties:

Heb je een ingewikkeld lang verhaal dat visueel duidelijk verbeeld moet worden? Zorg dat jouw klanten het in 1 oogopslag kunnen begrijpen aan de hand van een infographic. Onze studio brengt het verhaal in kaart en zet een illustratie neer waar geen uitleg meer bij nodig is.

Geen behoefte aan een volledige infographic maar een klein onderdeel visueel neerzetten? Ook daar bieden wij maatwerk om in de huisstijl van jouw bedrijf een serie illustraties neer te zetten.

Heb jij niet voldoende aan de standaard envelop en telefoon icoontjes? Ook hier bieden wij maatwerk om de consistentie van jou bedrijf volledig door te trekken in op maat gemaakte icoontjes.

In samenwerking met diverse partijen bieden wij ook animatie en video’s aan.

Om jouw kersverse infographic nog meer leven in te blazen kan je er voor kiezen deze illustraties te laten animeren. Bewegend beeld wat jou scenario volledig automatisch doorloopt. Met of zonder voiceover, ondertiteling bedenk het maar.

Ben je op zoek naar een promotie video voor jou diensten of producten? In samenwerking met diverse partijen kunnen wij de organisatie en uiteenzetting uit handen nemen.

Webdesign & SEO:

Website’s met een webdesign naar jouw wensen, die uitgebreid kunnen worden met webshop modules, multilanguage, uitgebreide offerte modules en meer. Wil je weten wat er onder een basis website valt en wat de kosten hiervoor zijn? Neem dan een kijkje op onze tarieven pagina.

SEO (Search Engine Optimization) werkzaamheden om jouw website hoog te laten scoren in zoekmachines, inclusief zoekwoordenanalyses en het optimaliseren van webpagina’s.

Het is aan te raden een WordPress website goed te onderhouden om eventuele hackers buiten de deur te houden. Wij kunnen dit voor je verzorgen. We maken 2x per maand een backup om op terug te vallen. En voeren daarbij updates uit van het thema, plugins en WordPress zelf.

Social Media Marketing:

Ontwikkeling en publicatie van social media posts met pakkende tekst en afbeeldingen, perfect voor regelmatige updates op jouw sociale kanalen. 1, 2 of 3 keer per week een volledige post ingepland inclusief tekst en afbeelding. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Na het neerzetten van je nieuwe huisstijl kan dit doorgetrokken worden op je socials. Denk hierbij aan een profielfoto en een omslagfoto. Ook die kunnen wij voor je opmaken om de consistentie te waarborgen.

Wil jij je socials naar een next level tillen, en heb je een budget vrij? Ga voor advertenties op Facebook of Instagram. Ook hier kunnen we je bij helpen. Denk niet alleen aan de content maar ook het monitoren van de campagne gedurende de looptijd.

Textielbedrukking & Signing:

Bedrukken van textiel met jouw logo of ontwerp, zelfs in kleine oplages. Al vanaf 1 stuks kan je bij ons je logo laten drukken op elk kleding stuk.

Ontwerp en installatie van raambestickering. Denk hierbij aan etalage ruiten, tussenwanden op kantoren of losstaande borden. Wij nemen de opmaak, productie en installatie uit handen.

Ook voor jouw voertuig maken wij op maat een ontwerp wat past bij jouw huisstijl. In samenwerking met diverse partijen word dit ontwerp geproduceerd en gemonteerd op je auto, aanhanger of bedrijfsbus.

Bij Kersvers Business streven we ernaar om jouw visie tot leven te brengen met creatieve oplossingen en professionele uitvoering. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we jou kunnen helpen jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen.

Ondersteuning op interim basis nodig?

Naast onze reguliere diensten bieden wij ook flexibele oplossingen aan voor bedrijven die tijdelijke ondersteuning nodig hebben op het gebied van grafische vormgeving. Als freelance vormgever sta ik klaar om op interim basis ingezet te worden, of het nu gaat om vervanging tijdens zwangerschapsverlof, extra hulp tijdens piekperiodes of ondersteuning bij speciale projecten.

Door mij in te schakelen als interim vormgever krijg je niet alleen toegang tot professionele grafische diensten, maar ook de flexibiliteit om mijn diensten aan te passen aan de behoeften van jouw bedrijf. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken en te ontdekken hoe ik jouw team kan versterken tijdens drukke periodes of speciale projecten.

Flexibel inzetbaar

Ondersteuning op locatie

8-28 uur per week

Recent werk

Dit is slechts een greep uit ons recente werk. Benieuwd naar meer? Neem gerust een kijkje in ons portfolio voor een uitgebreider overzicht van onze creatieve oplossingen en projecten.